Pronájem novostavby bytu 4+kk, 88,85 m², balkón, garážové a venkovní stání, ul. Nové Dvory - Podhůří, Frýdek-Místek, Rezidence Na Podhůří

pronajato

Hledáte pěkné, zrekonstruované bydlení? Nechcete bydlet v panelové zástavbě, ale preferujete novostavbu? Líbilo by se Vám mít velký byt s balkónem, navíc s garážovým a venkovním stáním?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil byt 4+kk k pronájmu s podlahovou plochou 88,85 m² a užitnou 99,1 m², který se nachází ve 2. patře / 2 (3. podlaží) novostavby Rezidence Na Podhůří, na ul. Nové Dvory - Podhůří, na okraji města Frýdku-Místku. Náleží k němu balkón, sklep, jedno stání v podzemní garáži spolu s dalším venkovním stáním.

Byt disponuje větším obývacím pokojem s kuchyňským koutem (29,66 m²), dvěma prostornějšími ložnicemi (16,49 m² a 14,34 m²), dalším pokojem (8,13 m²), koupelnou s prostorem pro umístění pračky a sušičky, samostatnou toaletou, komorou a samozřejmě i předsíní. Nová kuchyňská linka zahrnuje vestavnou myčku, el. troubu, el. varnou desku a digestoř.

Podlahové vytápění i ohřev vody je zajištěno vlastním elektrokotlem, který je napojen na fotovoltaiku, což výrazně snižuje měsíční náklady.

Kdo hledá klidné bydlení v lokalitě plné zeleně, s možností využití balkónu, bezproblémovým parkováním, výbornou dopravní dostupností do města i občanskou vybaveností v okolí, věřím, že tady bude spokojen.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh za služby a energie i možnosti využití dvou parkovacích stání.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
včetně záloh za služby a energie i využití garážového a venkovního stání, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117398
KategorieByty 4+kk
LokalitaNové Dvory-Podhůří, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná99 m²
Plocha podlahová89 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Datum nastěhování13. říjen 2021
En. náročnost b.A - Mimořádně úsporná
Ukazatel ENB40 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva