Pronájem částečně zařízeného bytu 3+0, 50 m², ul. Strmá, Vratimov

pronajato

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 3+0, 50 m², na ul. Strmá ve Vratimově, který se nachází ve zvýšeném přízemí třípodlažního cihlového domu. Jeho původní velikost 2+1 byla přesunutím kuchyňské linky do prostoru předsíně zvětšena o další pokoj.

K dispozici nájemníkovi zůstává lednička, pračka, mikrovlnka, jídelní stůl se židlemi, obývací stěna, prostorná šatní skříň v ložnici, dvoulůžková postel, komoda, botník s věšákovou stěnou v předsíni a skříňky v posledním pokoji. Byt je nově vymalován bílou barvou. Ohřev vody a vytápění je řešeno novým nízkonákladovým plynovým kotlem. K bytu náleží dva sklepy.

Dům se nachází v centru Vratimova s dobrou občanskou dostupností (zastávka MHD, obchody, MŠ, ZŠ...), parkovat lze přímo u domu. Letos na podzim je plánováno jeho zateplení.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně zálohy na studenou vodu, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117278
KategorieByty 3+kk
LokalitaStrmá, Vratimov
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Sklepano
TopeníÚstřední plynové

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva