Pronájem podkrovního, zařízeného bytu 3+kk, 76,23 m², zahrada, ul. Jaroslava Haška, Frýdek-Místek

pronajato

Hledáte atypické bydlení ve zrekonstruovaném bytě na okraji města? Líbí se vám podkrovní byty, pro které jsou typické šikminy, a střešní okna? Rádi byste za slunných dní relaxovali na zahradě?

Pokud ano, nabízíme vám k pronájmu velmi pěkný, moderně zařízený, podkrovní byt 3+kk, 76,23 m² podlahové plochy, na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 2. patře / 2 (tzn. ve 3. podlaží) celkově revitalizovaného domu s pouhými pěti bytovými jednotkami, ve kterém byly vkusně zrekonstruovány i společné prostory. K dispozici nájemníkovi zůstává veškeré vybavení, počínaje kuchyňskou linkou včetně vestavných spotřebičů (trouba, sklokeramická varná deska, myčka, mikrovlnka), digestoř, lednice, dále rohová sedačka, konferenční a jídelní stůl se židlemi, TV stolek, televizor, pračka, vestavná skříň v ložnici, dvoulůžková postel a komoda. V dětském pokoji zůstane pouze vestavná skříň. Byt má vlastní klimatizaci. Ohřev vody je zajištěn el. kotlem. Vytápění všech místností je podlahové s termostaty umístěnými v jednotlivých pokojích. V bytě se navíc nachází komora pro odkládání věcí.

Při vstupu do bytu se nacházíte v předsíni, ze které se po pravé straně vchází do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, naproti je situována koupelna s toaletou, komora, a po levé straně jsou dvě samostatné ložnice. Před vstupem do bytu se nachází soukromé zádveří.

Jednou z velkých předností bytu je možnost využití zahrady za domem (cca 300 m²). Součástí je venkovní pergola s ratanovým posezením, a zahradní domek, do kterého byla dotažena elektrická přípojka.

K bytu dále náleží úložný půdní prostor a dva sklepy. Parkování je možné přímo u domu.

Dům se nachází v lokalitě zvaná Nová Osada, na okraji města. V okolí je dobrá občanská vybavenost (MHD, MŠ, ZŠ, obchod, pekárna).

Možnost nastěhování bude od měsíce února, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně zálohy za studenou vodu, bez zálohy na elektřinu.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu, + vratná kauce (30.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202217474
KategorieByty 3+kk
LokalitaJaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná111 m²
Plocha podlahová76 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Datum nastěhování1. únor 2022
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Půdní vestavbaano
ZařízenýAno
Výtahne
Sklepano
TopeníPodlahové

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva