Pronájem podkrovního, částečně zařízeného bytu 3+kk, 65 m2, ul. Jaroslava Haška, Frýdek-Místek

pronajato

Hledáte atypické bydlení ve zrekonstruovaném bytě na okraji města? Líbí se vám podkrovní byty, pro které jsou typické šikminy, dřevěné trámy a podkrovní okna?

Pokud ano, nabízíme vám k pronajmutí pěkný, částečně zařízený, podkrovní byt 3+kk, 65 m2, na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 3. podlaží domu s pouze pěti bytovými jednotkami. K dispozici nájemníkovi zůstává kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů (trouba, sklokeramická varná deska, myčka, digestoř), lednice, rozkládací sedačka, konferenční a jídelní stůl se židlemi, TV stolek, skříň, vestavná skříň v ložnici, počítačový stůl a menší knihovna, dále je možné dodat také pračku a starší televizi.

Při vstupu do bytu se nacházíte v předsíni, ze které se po pravé straně vchází do obývací pokoje s kuchyňským koutem, naproti je situována koupelna s toaletou, a po levé straně jsou dvě samostatné ložnice.

Byt má po celé ploše podlahové vytápění díky elektrickému kotli, který taktéž ohřívá vodu.

K bytu náleží úložný půdní prostor nad samotným bytem, parkování je možní přímo před domem.

Dům se nachází v lokalitě zvané Nová Osada, na okraji města. V okolí je dobrá občanská vybavenost (MHD, MŠ, ZŠ, obchod, pekárna).

Možnost nastěhování bude od měsíce října, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně zálohy na studenou vodu, bez zálohy na elektřinu.

Pokud Vás byt zaujal, pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117266
KategorieByty 3+kk
LokalitaJaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná65 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Výtahne

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva