Pronájem pěkného bytu 3+kk, 61 m2, ul. Nad Lipinou, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronajmutí pěkný byt 3+kk, 61 m2, na ul. Nad Lipinou ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 3. podlaží / 3 cihlového domu bez výtahu, v klidné lokalitě se spoustou zeleně a výbornou občanskou dostupností (MŠ, ZŠ, MHD, obchody, pošta...). Byt je již po rekonstrukci (plastová okna, plovoucí podlaha, dlažba, vnitřní zateplení stěn, nová elektroinstalace). Koupelnové jádro je zděné, s vanou, toaleta je zvlášť. Byt je částečně zařízen (kuchyňská linka včetně sporáku, el. trouby a digestoře, lednice, televizní stolek, kožená sedací souprava vč. křesel, předsíňová stěna, dvoulůžková postel, šatní skříň, noční stolky, lampičky, lustr, dětský pokoj bude nezařízený). Všechny pokoje jsou neprůchozí. Ohřev vody je pomocí el. bojleru, v pokojích jsou el. přímotopy. K dispozici je i sklep. Z bytu je pěkný výhled do dvora.

Možnost nastěhování je ihned. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je bez zálohy na elektřinu (cca 1.500,- Kč).

Pokud Vás byt zaujal, pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu (cca 1.500,- Kč), + vratná kauce (16.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.201916483
KategorieByty 3+kk
LokalitaNad Lipinou, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva