Pronájem zařízeného bytu 3+1 (3+kk), 62 m2, ul. Strmá, Vratimov

pronajato

Nabízíme k pronájmu zařízený byt 3+1 (3+kk), 62 m2, jehož původní dispozice 2+1 byla přesunutím kuchyňské linky do prostoru předsíně zvětšena o další pokoj. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí třípodlažního cihlového domu, na ul. Strmá ve Vratimově.

K dispozici nájemníkovi zůstává lednička, pračka, sedačka, konferenční stůl, jídelní stůl se židlemi, obývací stěna, prostorná šatní skříň v ložnici, dvoulůžková postel, komoda, botník s věšákovou stěnou v předsíni a skříňky v posledním pokoji. Ohřev vody a vytápění je řešeno novým nízkonákladovým plynovým kotlem.

Byt bude volný od poloviny měsíce června, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je bez zálohy na elektřinu a plyn.

Dům se nachází v centru Vratimova s dobrou občanskou dostupností (autobusová zastávka, obchody, MŠ, ZŠ...) s možností parkování přímo u domu.

Pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Naše realitní kancelář doporučuje.

Cena
+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce a provize RK
pronajato
ev.č.201815659
KategorieByty 3+1
LokalitaStrmá, Vratimov
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná62 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýAno
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva