Pronájem částečně zařízeného bytu 3+1 s lodžií a komorou, 69,6 m², ul. I. J. Pešiny, Frýdek-Místek

pronajato

Hledáte třípokojový byt, který je již zrekonstruován dle moderních trendů? Líbilo by s Vám bydlet na okraji města? Preferujete lokalitu na dosah přírody (louky, lesy), ideální pro nedaleké procházky?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil byt 3+1 k pronájmu, na ul. I. J. Pešiny ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 2. podlaží / 8 revitalizovaného domu.

Byt o velikosti 69,6 m² podlahové a 74 m² užitné plochy prošel v r. 2018 celkovou rekonstrukcí zahrnující novou elektroinstalaci, rozvody vody a odpadů v plastu, vyzdění koupelnového jádra, pokládku podlahové krytiny (kombinace plovoucí podlahy a dlažby), sádrokartonové podhledy, omítky, vstupní protipožární a interiérové dveře včetně zárubní, kuchyňskou linku vyrobenou stolařem na zakázku a výměnu radiátorů. Vytápění i ohřev vody je řešen dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy.

Jedná se o velmi dobře dispozičně řešenou bytovou jednotku. Při vstupu se v předsíni po pravé straně nachází obývací pokoj se zasklenou lodžií, ze kterého pokračujete do kuchyně a následně do pokoje. Vedle obývacího pokoje se v předsíni postupně dále nachází koupelna, toaleta, ložnice a komora, která může sloužit také jako šatna. K dispozici nájemníkovi zůstává: kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů (myčka, el. trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska, digestoř) a samostatně stojící lednice, jídelní stůl se čtyřmi židlemi, vestavná skříň v chodbě, šatní skříň a dvoulůžková postel v ložnici, šatní skříň a jednolůžková postel v pokoji, skříně v komoře. K bytu náleží ještě jedna komora přímo na patře, a zděný sklep.

Ulice I. J. Pešiny patří mezi klidnou, žádanou a vyhledávanou lokalitu kvůli svému umístění, s velmi dobrou občanskou vybaveností v okolí (MŠ, ZŠ, obchody, MHD apod.), s možností procházek v okolí frýdeckého lesa.

Možnost nastěhování bude od měsíce listopadu, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh na služby, bez zálohy na elektřinu.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
+ záloha na elektřinu, + vratná kauce (25.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117354
KategorieByty 3+1
LokalitaI. J. Pešiny, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná74 m²
Plocha podlahová70 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
En. náročnost b.C - Úsporná
Ukazatel ENB59 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva