Pronájem bytu 2+kk, 68m² s garáží, ul. U Jana, Ostrava-Petřkovice

pronajato

Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk v osobním vlastnictví na ulici U Jana. Byt o rozloze 68m² se nachází ve druhém patře třípatrového cihlového domu.
V bytě je k dispozici kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči, nově zrekonstruovaná koupelna se závěsným WC, plovoucí a dlážděné podlahy. V prostorné předsíni i obývacím pokoji nechal majitel zhotovit kvalitní úložné prostory na míru. Pokoje jsou velmi prostorné, slunné, v kuchyni a obývacím pokoji jsou navíc velká francouzská okna, která umocňují vzdušnost celého bytu.
Vytápění je zajištěno plynovým kotlem umístěným v suterénu. Byt je vytápěn radiátory a podlahovým topením v koupelně a předsíni.
Výhodou tohoto bydlení je jistě garáž, kterou můžete projít do společných prostor domu. Nemusíte tak řešit místo k parkování. K bytu rovněž náleží prostorný sklep.
Správa domu vybudovala v jeho bezprostřední blízkosti venkovní posezení s grilem a dětskou hrací zónou, která je obyvatelům domu kdykoliv k dispozici.
Dům z roku 2005 je zateplen izolací o síle 16 cm a má energetický štítek C.
Jde o bydlení ve velice klidné lokalitě se spoustou zeleně a výbornou občanskou dostupností a vybaveností: škola, školka, MHD, pošta, obchodní centrum, restaurace, ordinace lékařů, dětská hřiště, fotbalové hřiště atd. Po pár minutách pěší chůze se dostanete do lesoparku Landek s Hornickým muzeem.
Uvedená cena nezahrnuje zálohy na služby a energie. Prohlídka a rezervace je možná ihned, po vyřízení potřebných formalit je byt připraven k nastěhování. Majitel si v bytě nepřeje kuřáky ani domácí mazlíčky.
Zálohy na služby činí 3000 Kč.
V bytě je možno zavést výhodné internetové připojení.
Byt je volný od 1.9.2021

Cena
+ vratná záloha 30.000,- + záloha na služby a energie 3000 Kč + provize RK, včetně právního servisu
pronajato
ev.č.202117299
KategorieByty 2+kk
LokalitaU Jana, Ostrava - Petřkovice
OkresOstrava-město
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná68 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
En. náročnost b.C - Úsporná
Ukazatel ENB147 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 148/2007 Sb
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
TopeníLokální plynové

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva