Pronájem novostavby bytu 2+kk, 53 m2, terasa, zahrádka, garážové stání, ul. Nové Dvory - Podhůří, Frýdek-Místek, Rezidence Na Podhůří

pronajato

Hledáte pěkné, zrekonstruované bydlení? Nechcete bydlet v panelové zástavbě, ale preferujete novostavbu? Líbilo by se Vám mít terasu, zahrádku a garážové stání?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil byt 2+kk k pronajmutí s podlahovou plochou 53 m2 a užitnou 80 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí novostavby Rezidence Na Podhůří, na ul. Nové Dvory - Podhůří, na okraji města Frýdku-Místku. K bytu náleží vlastní terasa o výměře 24 m2, malá zahrádka (24 m2) a jedno stání v podzemní garáži.

Byt disponuje prostorným pokojem s kuchyňským koutem (20 m2), ložnicí (14 m2), koupelnou, samostatnou toaletou, komorou (šatnou) a předsíní. K bytu ještě navíc patří komora na patře (sklep).

Podlahové vytápění i ohřev vody je zajištěno vlastním elektrokotlem, který je napojen na fotovoltaiku, což výrazně snižuje měsíční náklady.

Kdo hledá klidné bydlení v lokalitě plné zeleně, s možností využití terasy, bezproblémovým parkováním v podzemní garáži, výbornou dopravní dostupností do města i občanskou vybaveností v okolí, věřím, že tady bude spokojen.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh na služby a energie i možnosti garážového stání.

Pokud Vás byt zaujal, pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
včetně záloh na služby a energie i využití garážového stání, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202016845
KategorieByty 2+kk
LokalitaNové Dvory-Podhůří, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná80 m²
Plocha podlahová53 m²
Plocha zahrady24 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
En. náročnost b.A - Mimořádně úsporná
Ukazatel ENB41 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva