Pronájem částečně zařízeného bytu 2+1 se dvěma balkóny a komorou, 53,8 m², ul. Francouzská, Ostrava - Poruba

pronajato

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 2+1, 53,8 m² podlahové a 55,9 m² užitné plochy, se dvěma balkóny a komorou, na ul. Francouzská v Ostravě - Poruba, který se nachází v 1. patře / 16 (tzn. ve 2. podlaží) revitalizovaného panelového domu. V bytě proběhla rekonstrukce zahrnující mimo jiné koupelnu, kuchyňskou linku, pokládku podlahové krytiny a montáž vestavné skříně. Samozřejmostí jsou již plastová okna. Nyní byt působí moderním dojmem. K dispozici nájemníkovi zůstávají dvě dvoulůžkové postele, myčka, vestavná skříň, šatní skříň a počítačový stůl. Značnou výhodou je komora umístěná přímo v bytě. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy.

Nájemník určitě ocení, že pokoje jsou umístěny po obou stranách bytu, oddělené kuchyní, koupelnou a předsíní, nejde tedy slyšet z jednoho pokoje do druhého (výhoda zejména pro rodinu s malým dítětem).

Možnost nastěhování bude od měsíce října, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý podnájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě kontaktujte.

I přesto, že je dům zateplen, vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202217699
KategorieByty 2+1
LokalitaFrancouzská, Ostrava - Poruba
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Plocha podlahová54 m²
Počet podlaží17
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Datum nastěhování1. říjen 2022
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano
TopeníÚstřední dálkové

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva