Pronájem zrekonstruovaného bytu 2+1, 48 m², ul. Bezručova, Frýdlant nad Ostravicí

pronajato

Nabízíme k pronájmu byt 2+1, 48 m², na ul. Bezručova ve Frýdlantu nad Ostravicí, který se nachází v 5. podlaží / 5 (4. patro) cihlového domu bez výtahu. V bytě byla právě dokončena celková rekonstrukce, při které byla vyměněna elektroinstalace, dodána nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (el. trouba, plynová varná deska, digestoř), položena podlahová krytina v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby, došlo k vyzdění koupelnového jádra, byly pořízeny interiérové dveře a proběhla celková výmalba. Nájemníkovi k dispozici zůstává lednice a pračka. Byt nyní celkově působí velmi moderním dojmem. Po rekonstrukci zde ještě nikdo nebydlel. Jeho dispozice patří mezi ty velmi dobře řešené, z důvodu prostorných neprůchozích pokojů po obou stranách bytu. Z oken je krásný výhled na panorama Beskyd. Náleží k němu i sklep. Jde o žádanou lokalitu nedaleko centra města.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117387
KategorieByty 2+1
LokalitaBezručova, Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlant
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Datum nastěhování2. listopad 2021
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Výtahne
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva