Pronájem zrekonstruovaného bytu 2+1, 70 m², se zahradou, ul. Střelniční, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronájmu pěkný, prostorný byt 2+1, 70 m² (spolu se sklepem), na ul. Střelniční ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 2. patře / 3 (tzn. ve 3. podlaží) cihlového domu bez výtahu. Před pár lety prošel rozsáhlou rekonstrukcí, při které byla vyměněna elektroinstalace, položena podlahová krytina v kombinaci PVC (imitace plovoucí podlahy), zátěžového koberce a dlažby, byl vyměněn kotel za nový úsporný plynový kondenzační turbokotel (ohřev vody a vytápění), byla namontována kuchyňská linka se sporákem, byly dodány interiérové dveře vč. zárubní a vstupní dveře. Okna jsou již plastová, se žaluziemi, sítěmi a parapety. Dominantou bytu jsou bezesporu kachlová kamna v obou pokojích, z nichž jsou jedny plně funkční a mohou být tedy v zimním období používána jako zdroj velmi příjemného tepla. Byt se pronajímá nezařízený. Jeho dispozice patří mezi ty velmi dobře řešené, z důvodu prostorných neprůchozích pokojů po obou stranách bytu. Náleží k němu také velký sklep a venkovní uzamykatelný dřevník. K domu patří společná zahrada s altánem a krbovým posezením.

Ulice Střelniční patří ve městě mezi žádané lokality zástavby cihlových a rodinných domů. Jde o velmi klidné místo na okraji města s velmi dobrou občanskou vybaveností (MHD, MŠ, ZŠ, obchody, apod.), možnost procházek v přírodě.

Možnost nastěhování bude od měsíce prosince, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně zálohy za studenou vodu, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117429
KategorieByty 2+1
LokalitaStřelniční, Frýdek-Místek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. prosinec 2021
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Výtahne
Sklepano
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva