Pronájem bytu 2+1 s komorou, 58,52 m2, ul. Anenská, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronajmutí byt 2+1, 58,52 m2, na ul. Anenská ve Frýdku-Místku, který se nachází v 6. podlaží / 8 revitalizovaného panelového domu. V bytě byla právě dokončena rekonstrukce kuchyně i koupelny, při které byla dodána kuchyňská linka vyrobená stolařem na zakázku, bylo dozděno a propojeno koupelnové jádro, ve kterém vznikl prostorný sprchovací kout, dále bylo položeno nové linoleum v předsíni a kuchyni a došlo k celkovému vymalování. Byt nyní působí velmi pěkným dojmem. Pronajímá se včetně vestavných spotřebičů (el. trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, myčka), ledničky a pračky. V následujících dnech dojde také k zakrytí myčky, aby byla sladěna s kuchyňskou linkou.

Dispozice tohoto bytu patří mezi nejlepší v našem městě. Při vstupu se v předsíni po levé straně postupně nachází koupelna, kuchyň do tvaru písmene "L" a ložnice, po pravé straně chodby (naproti ložnice) je obývací pokoj. Značnou výhodou je komora, která je součástí bytu a která může sloužit i jako šatna. K dispozici je uzamykatelná lodžie v mezipatře společná s dalším bytem, a samostatný sklep.

Dům se nachází nedaleko centra města s dostatečnou občanskou vybaveností v okolí (nám. Svobody, MHD, MŠ, ZŠ, obchody apod.).

Možnost nastěhování je ihned. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh na služby, bez zálohy na elektřinu.

Pokud Vás byt zaujal, pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
+ záloha na elektřinu, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202016776
KategorieByty 2+1
LokalitaAnenská, Frýdek-Místek - Místek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
En. náročnost b.C - Úsporná
Ukazatel ENB84 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva