Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+kk, lodžie, 21,4 m², ul. Ostravská, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronajmutí byt 1+kk, 21,4 m², s lodžií, na ul. Ostravská ve Frýdku-Místku, který se nachází v 5. podlaží / 8 panelového domu. V bytě byla právě dokončena celková rekonstrukce, při které byla vyměněna elektroinstalace, natažena omítka, dodána nová kuchyňská linka s šatní skříní a botníkem, položena plovoucí podlaha, došlo k vyzdění koupelnového jádra, byly pořízeny vstupní dveře a proběhla celková výmalba. Zrušením přepážky mezi chodbičkou a pokojem došlo ke zvětšení a provzdušnění prostoru. Pronajímá se částečně zařízený. Nájemníkovi k dispozici zůstává zabudovaná lednice, pračka a rychlovarná konvice. Byt nyní celkově působí velmi moderním dojmem. Po rekonstrukci zde ještě nikdo nebydlel. Plastová okna jsou situována do dvora, ne na hlavní cestu. Náleží k němu i sklep. Jde o žádanou lokalitu nedaleko centra města.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh na služby i energie.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
včetně záloh na služby a energie, + vratná kauce (16.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117088
KategorieByty 1+kk
LokalitaOstravská, Frýdek-Místek - Místek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná21 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva