Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+0, balkón, 28,7 m², ul. Hasičská, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronájmu byt 1+0, 28,7 m² podlahové a 36,6 m² užitné plochy, s balkónem, na ul. Hasičská ve Frýdku-Místku, který se nachází v 1. podzemním podlaží čtyřpodlažního terasového domu ze strany ulice, ze strany balkónu se jedná o 2. nadzemní podlaží. V bytě proběhla celková rekonstrukce, při které byla vyměněna elektroinstalace, natažena omítka, dodána nová kuchyňská linka, položena podlahová krytina (v kombinaci plovoucí podlaha a dlažba) a došlo k vyzdění koupelnového jádra. Přesunutím kuchyňské linky do předsíně došlo ke zvětšení pokoje. K dispozici nájemníkovi zůstává lednice a pračka. Byt působí velmi moderním dojmem. Náleží k němu i sklep. V domě se nachází kolárna i sušárna. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy.

Jedná se o velmi žádanou lokalitu pod Zámeckým náměstím.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

I přesto, že je dům zateplen, vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu, + vratná kauce (15.000, - Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202217616
KategorieByty 1+1
LokalitaHasičská, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná37 m²
Plocha podlahová29 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. květen 2022
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Výtahne
Balkónano
Sklepano

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva