Pronájem zařízeného bytu 1+1, 46,2 m², ul. Jaroslava Haška, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronájmu byt 1+1, 46,2 m², na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku, který se nachází v prvním patře menšího rodinného domu. Byt již prošel dřívější rekonstrukcí. I když nejde o novou rekonstrukci, byt stále působí pěkným, čistým a udržovaným dojmem. K dispozici nájemníkovi zůstává vybavení bytu (viz. fotografie), včetně vestavné lednice. Okna jsou již vyměněna za nová dřevěná. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. K bytu náleží jedno parkovací stání.

Jedná se o velmi dobře dispozičně řešenou bytovou jednotku z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje. Při vstupu do bytu se postupně nachází koupelna s toaletou, z předsíně se pak vchází do kuchyně, a dále do pokoje.

Dům se nachází v lokalitě zvané Nová Osada, na okraji města, na dosah přírody (louky, lesy), ideální pro nedaleké procházky. V okolí se nachází zastávka MHD, MŠ, ZŠ, večerka, pekárna, restaurace Hrad, tenisové kurty.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně fixní spotřeby plynu a studené vody, wi-fi připojení, včetně zálohy na elektřinu.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
včetně fixní spotřeby plynu a studené vody, wi-fi připojení, včetně zálohy na elektřinu, + vratná kauce (16.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117399
KategorieByty 1+1
LokalitaJaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná46 m²
Plocha podlahová46 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýAno
TopeníÚstřední plynové

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva