Pronájem bytu 1+1 se zahradou, 42,6 m², ul. Jaroslava Haška, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronájmu byt 1+1, 42,6 m², na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku, který se nachází v přízemí menšího bytového domu. Byt je v původním stavu, po určitých úpravách. Může se pronajmout zařízený (viz. fotografie, + lednice) nebo bez vybavení. Okna jsou již vyměněna za nová dřevěná. Vytápění je řešeno krbovými kamny, ohřev vody el. bojlerem. Ve sklepních prostorách je společná prádelna s pračkou.

Jedná se o velmi dobře dispozičně řešenou bytovou jednotku z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje. Při vstupu do bytu se postupně nachází koupelna s toaletou, z předsíně se pak vchází do kuchyně, a dále do pokoje.

Jako značnou výhodu doplním, že se v domě nachází pouze čtyři bytové jednotky, z toho jen dvě jsou obývány, za domem je možnost využití zahrady, kde se dá trávit volný čas, a k bytu náleží soukromé parkovací stání.

Dům se nachází v lokalitě zvané Nová Osada. V okolí se nachází zastávka MHD, MŠ, ZŠ, večerka, pekárna, restaurace Hrad, tenisové kurty.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh na studenou vodu, elektřinu a plyn, bez nákladů na vytápění.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
včetně záloh na studenou vodu i energie, + náklady na vytápění, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117274
KategorieByty 1+1
LokalitaJaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ParkováníAno
TopeníLokální tuhá paliva

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva