Pronájem nezařízeného bytu 1+1, 33 m2, ul. Sadová, Frýdek-Místek

pronajato

Jako exklusivní projekt s výhradním zastupováním si Vám tímto dovoluji nabídnout k pronajmutí byt 1+1, 33 m2, na ul. Sadová ve Frýdku-Místku, který se nachází v bytovém domě s celkem 26 volnými bytovými jednotkami.

Inzerovaný byt se nachází ve 3. podlaží / 3 cihlového domu. Bude se pronajímat nezařízený. Nájemníkovi k dispozici zůstane kuchyňská linka s elektrickým sporákem. Každý byt bude dále vybaven elektrickým bojlerem, sprchovacím koutem, umyvadlem a toaletou, přípojkou k internetu, přípojkou ke společné anténě, domovním zvonkem a poštovní schránkou.

K dispozici zde máme další volné byty dispozice 1+kk a 1+1 v přízemí, 1. a 2. patře této budovy, v jiném designovém provedení a s odlišným uspořádáním s tím, že některé byty disponují i menší místností, která může sloužit jako komora či šatna.

Všechny byty budou pro nové nájemníky nově vymalovány bílou barvou.

Byty budou volné od měsíce června, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh na služby a energie, ale může se lišit dle finálně zájemcem vybraného bytu.

Fotografie jsou spíše ilustrační, při prohlídce je možné si prohlédnout více volných bytů najednou a poté si vybrat ten konkrétní.

Pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Naše realitní kanceláře doporučuje.

Cena
včetně záloh na služby a energie, + vratná kauce a provize RK
pronajato
ev.č.201815600
KategorieByty 1+1
LokalitaSadová, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná33 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
En. náročnost b.D - Méně úsporná
Ukazatel ENB229 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
ZařízenýNe
Výtahne

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva