Pronájem kompletně zařízeného bytu 1+1, 52 m2, ul. Jaroslava Haška, Frýdek-Místek

pronajato

Bydlení pro náročnějšího klienta...

Nabízíme k pronájmu krásný kompletně zařízený byt 1+1, 52 m2, po celkové rekonstrukci, který se nachází domě s pěti bytovými jednotkami na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku. V bytě je nová kuchyňská linka, kvalitní okna, sprchovací masážní kout, na podlaze je položena plovoucí podlaha a dlažba. Dále je zde lednička, myčka, pračka, mikrovlnka, jídelní stůl, židle, sedačka, konferenční stolek, dvě televize, dvoulůžková postel, nábytek a vysokorychlostní internet. Kuchyň i pokoj jsou dostatečně prostorné, pokoj je navíc rozdělen příčkou na obývací pokoj a ložnici. K bytu patří vlastní parkovací místo přímo před domem. Možnost využití i zahrady za domem (grilování).

Jde o žádanou klidnou lokalitu na okraji města se spoustou zeleně (lesy, louky).

Byt bude volný od měsíce srpna, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně spotřeby vody, energií i ceny internetu.

Pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Naše realitní kancelář doporučuje.

Cena
včetně spotřeby vody, energií i ceny internetu, + vratná kauce a provize RK
pronajato
ev.č.201815713
KategorieByty 1+1
LokalitaJaroslava Haška, Frýdek-Místek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná52 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýAno
ParkováníAno

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva