Pronájem částečně zařízeného bytu 1+1 s vlastním parkovacím stáním, 43 m², ul. Stanislava Kostky Neumanna, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 1+1, 43 m² podlahové plochy, na ul. Stanislava Kostky Neumanna ve Frýdku-Místku, který se nachází ve zvýšeném přízemí zatepleného menšího domu s pouhými čtyřmi bytovými jednotkami. Byt již prošel rekonstrukcí kuchyně, koupelny, jsou zde nové omítky, renovovaná dřevěná podlaha a dlažba. K dispozici nájemníkovi zůstává lednička, pračka a jídelní stůl se židlemi. Ohřev vody a vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem. K bytu patří vlastní parkovací stání přímo před domem, a dále sklep.

Dům se nachází v lokalitě zvaná Nová Osada, na okraji města. V okolí je dobrá občanská vybavenost (MHD, MŠ, ZŠ, obchod, pekárna).

Možnost nastěhování bude od měsíce září, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně zálohy za studenou vodu, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě kontaktujte.

I přesto, že je dům zateplen, vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (16.400,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202217709
KategorieByty 1+1
LokalitaStanislava Kostky Neumanna, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Datum nastěhování1. září 2022
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Sklepano
TopeníÚstřední plynové

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva