Pronájem bytu 1+1 se zahradou, 44,32 m², ul. Jaroslava Haška, Frýdek-Místek

pronajato

Hledáte jednopokojový byt se zahradou? Líbilo by s Vám bydlet na okraji města? Preferujete lokalitu na dosah přírody (louky, lesy), ideální pro nedaleké procházky?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil byt 1+1 k pronájmu, v osobním vlastnictví, na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku, který se nachází v přízemí menšího bytového domu.

Byt o velikosti 44,32 m² podlahové a 59 m² užitné plochy již dříve prošel celkovou rekonstrukcí zahrnující novou elektroinstalaci, rozvody vody a odpadů v plastu, vyzdění koupelnového jádra, pokládku podlahové krytiny (kombinace dlažba a PVC), sádrokartonové podhledy, omítky, dřevěná okna, vstupní a interiérové dveře, vestavné skříně, nyní již zánovní kuchyňskou linku s troubou, varnou deskou, digestoří a myčkou. Vytápění i ohřev vody je vyřešen vlastním starším plynovým kotlem, navíc se s v předsíni a koupelně nachází plynové podlahové vytápění. I když nejde o novou rekonstrukci, byt stále působí pěkným, čistým a udržovaným dojmem.

Jedná se o velmi dobře dispozičně řešenou bytovou jednotku z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje. Při vstupu do bytu se postupně nachází koupelna, z předsíně se pak vchází do kuchyně, a dále do pokoje. K bytu náleží větší sklep (14,7 m²).

Jako značnou výhodu doplním, že se v domě nachází pouze čtyři bytové jednotky a každá z nich má za domem vlastní zahradu. K nabízenému bytu patří oplocená zahrada (113 m²) s menší pergolou a dekorativní skalkou, kde je možné trávit volný čas.

Dům se nachází v lokalitě zvané Nová Osada. V okolí se nachází zastávka MHD, MŠ, ZŠ, večerka, pekárna, restaurace Hrad, tenisové kurty.

Možnost nastěhování bude přibližně od poloviny měsíce června, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně zálohy na studenou vodu, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117194
KategorieByty 1+1
LokalitaJaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná59 m²
Plocha podlahová44 m²
Plocha zahrady113 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Sklepano
TopeníÚstřední plynové

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva