Pronájem bytu 1+1, 42,65 m², ul. Vratimovská, Lískovec u Frýdku-Místku

pronajato

Nabízíme k pronajmutí byt 1+1, 42,65 m², na ul. Vratimovská v Lískovci u Frýdku-Místku, který se nachází ve 2. podlaží / 2 cihlového domu. Byt již prošel rozsáhlou rekonstrukcí (kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči - trouba, varná deska, digestoř a myčka; zděné jádro se sprchovacím koutem, podlahová krytina, plastová okna, krb). K dispozici nájemníkovi zůstává pračka, jídelní stůl se židlemi, dvoulůžková postel, sedačka, šatní skříň, malý botník, policová skříňka v koupelně a venkovní posezení. Nájemník jistě ocení soukromou malou terasu s výhledem na zahradu, která je již společná pro celý dům. Parkování je možné ve dvoře. Ohřev vody je vyřešen el. bojlerem, vytápění pak kombinací el. přímotopů a krbu. K bytu náleží i větší sklep, komora na patře a kůlna na zahradě.

Možnost nastěhování je ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh na studenou vodu i energie, i ceny internetu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
včetně záloh na studenou vodu a energie, i ceny internetu + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202117172
KategorieByty 1+1
LokalitaVratimovská, Frýdek-Místek - Lískovec
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Terasaano
Sklepano
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva