Pronájem bytu 1+1, 32 m², ul. Petra Cingra, Frýdek-Místek

pronajato

Nabízíme k pronájmu byt 1+1, 32 m², na ul. Petra Cingra ve Frýdku-Místku, který se nachází ve zvýšeném přízemí menšího domu s pouhými pěti bytovými jednotkami. Byt již prošel částečnou rekonstrukcí (kuchyňská linka, podlahy, omítky, rozvody elektřiny, plastová okna). Ohřev vody je zajištěn el. bojlerem, vytápění pak novým elektrokotlem s rozvody do nových radiátorů, v koupelně je navíc el. topný žebřík. Aktuálnější fotografie budou co nejdříve dodány. K bytu náleží sklep. Parkování je možné přímo u domu.

Dům se nachází v lokalitě zvaná Nová Osada, na okraji města. V okolí je dobrá občanská vybavenost (MHD, MŠ, ZŠ, obchod, pekárna).

Možnost nastěhování bude od měsíce dubna, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně zálohy za studenou vodu, bez zálohy na elektřinu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

I přesto, že je dům zateplen, vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
+ záloha na elektřinu, + vratná kauce (14.400,- Kč) a provize RK
pronajato
ev.č.202217501
KategorieByty 1+1
LokalitaPetra Cingra, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná32 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. duben 2022
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Sklepano
TopeníÚstřední elektrické

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva