Prodej rodinného domu 5+1, 163 m², obec Žabeň

prodáno

Hledáte vícepokojový rodinný dům, ve kterém byste mohli bydlet a zároveň podnikat? Preferujete větší zahradu, navíc s vlastním bazénem? Líbilo by se Vám bydlet v blízkosti města?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil novinku rodinného domu v obci Žabeň u Frýdku-Místku.

Jeho dispozice nabízí v přízemí obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyň se spíží, a nedokončenou koupelnu s toaletou. Jako značný bonus vyzdvihnu přízemní pokoj se samostatným vstupem ze zahrady, navíc s vlastním sociál. zázemím, který je ideálním místem pro podnikání. V prvním patře se pak nachází tři ložnice a starší koupelna s toaletou. Z dětských pokojů se dá vstoupit na společný balkón, odkud je krásný výhled na zahradu.

Celková podlahová plocha domu činí přibližně 163 m², užitná plocha je pak okolo 224 m² (spolu se sklepem a terasou, bez půdy).

K domu náleží oplocená zahrada o celkové rozloze cca 1.384 m², která se skládá z vlastní zahrady přibližně 1.278 m² a nájemního státního pozemku o velikosti 106 m² (nájemné 3.600,- Kč ročně). Zastavěná plocha domu činí okolo 136 m².

Velikost zahrady nabízí dostatek místa pro odpočinek. Téměř po celém obvodu zahrady jsou vysázeny túje, které do budoucna nabídnou více soukromí. Dům je navíc vzhledem ke svému pozemku šikovně umístěn v jeho zadní části, což opět zvyšuje míru soukromí. Dominantou zahrady je bezesporu zapuštěný zděný bazén, který v letních měsících nabízí nespočet rodinných zážitků.

Rodinný dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí interiéru, počínaje novou elektroinstalací, rozvody vody a odpadů v plastu, rozvody vytápění včetně radiátorů, pokládkou podlahové krytiny v kombinaci plovoucí podlahy, linolea a dlažby, montáží kuchyňské linky vyrobené stolařem na míru s vestavnými spotřebiči (myčka, el. trouba, mikrovlnná trouba, sklokeramická plynová varná deska a digestoř), dále se jedná o výměnu interiérových dveří včetně zárubní, vstupní dveře, sádrokartonové podhledy, omítky a samozřejmostí jsou plastová okna. V r. 2018 byl pořízen nový plynový kotel, který zajišťuje nejen vytápění, ale i ohřev vody.

Střešní krytina je původní (eternitová). Domem prochází dvouprůduchový komín, z nichž jeden průduch je již vyvložkován (kvůli napojení plynového kotle). Do druhého průduchu je naveden krb v obývacím pokoji, který je sice funkční, ale již nesplňuje aktuální normy pro napojení a je tedy nutná jeho rekonstrukce.

Jedná se o zděnou stavbu, částečně podsklepenou, se zbylým půdním prostorem. Parkování je možné na pozemku.

Značným bonusem je napojení na plynovod, vodovod i kanalizaci. Na pozemku se navíc nachází studna s užitkovou vodou.

Dům bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

Obec Žabeň je žádanou lokalitou vzhledem ke svému umístění mezi městy F-M a Ostravou. Nabízí dobrou vybavenost (MŠ, ZŠ do 5. třídy, knihovna, obchod, autobusová zastávka, napojení na cyklostezku podél Ostravice...).

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
včetně právního servisu a zprostředkovatelské provize RK
prodáno
Exkluzivní nabídka
ev.č.202217644
KategorieRodinné domy
LokalitaŽabeň
OkresFrýdek-Místek
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná224 m²
Plocha podlahová163 m²
Plocha pozemku1.414 m²
Plocha zastavěná136 m²
Plocha zahrady1.278 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
En. náročnost b.G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel ENB242 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 264/2020 Sb
Balkónano
Terasaano
Bazénano
Sklepano
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva