Prodej rodinného domu, obec Střítež

prodáno

Exklusivně nabízíme k prodeji starší rodinný dům v obci Střítež. Dům o velikosti 137 m2 zastavěné a asi 130 m2 podlahové plochy, se zahradou o rozloze 886 m2, je částečně podsklepený, jednopodlažní dům s částečně využitým podkrovím. Nosné cihelné zdivo tl. 45 cm je založené na betonových základech. Strop nad podzemní části domu je železobetonový, nad prvním nadzemním podlažím pak dřevený trámový s násypem. Krov je dřevěný, nesoucí plechovou krytinu. Na podlaze v 1. NP je položeno PVC a keramická dlažba. Dveře i okna jsou původní - dřevěné.

V přízemí je dům konstručně rozdělen na dvě části. V první hlavní obytné části se nachází chodba, koupelna s wc, dále obývací pokoj, dvě ložnice a kuchyň. V zadní části domu je samostatný vstup do dalších dvou místností (malé kuchyňky a pokoje). Tyto dvě části domu se mohou propojit. V podkroví se nachází jeden pokoj, zbytek podkroví je půdní prostor.

Dům je v původním stavu, bez rekonstrukcí, byly provedeny pouze stavební údržbářské práce. Je zapotřebí nové hydroizolace. Je napojen na obecní vodovod i kanalizaci (kuchyň a koupelna; wc do žumpy), na hranici pozemku je přípojka na plyn, vytápění kotlem na tuhá. Kousek za domem vede železniční trať.

Dům se nachází v lokalitě s občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ do 6. třídy, lékaři, vlaková i autobusová zastávka). Dobrá dopravní dostupnost směrem na Frýdek-Místek, Český Těšín i Třinec. S financováním koupě nemovitosti Vám může bezplatně pomoci náš vlastní nezávislý úvěrový specialista. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Uvedená kupní cena je bez daně z nabytí nemovitých věcí.

Cena
včetně právního servisu a zprostředkovatelské provize
prodáno
Exkluzivní nabídka
ev.č.201614213
KategorieRodinné domy
LokalitaStřítež
OkresFrýdek-Místek
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná130 m²
Plocha pozemku1.023 m²
Plocha zastavěná137 m²
Plocha zahrady886 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
En. náročnost b.G - Mimořádně nehospodárná
Sklepano
VodaMístní zdroj
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva