Prodej většího rodinného domu (2+kk, 3+1), Kunčice pod Ondřejníkem

prodáno

Hledáte větší rodinný dům v kouzelném podhůří Beskyd s ideální velikostí pozemku? Chcete bydlet v žádané lokalitě?

Máme pro Vás nabídku prodeje rodinného domu s dispozicí 2+kk (přízemí) a 3+1 (1. patro) s terasou v malebné vesničce Kunčice pod Ondřejníkem, který svou velikostí a uspořádáním pokojů může být domem dvougeneračním, ale také nemusí. Nachází se na pozemku o celkové rozloze 917 m2, z čehož samotná zahrada vč. parkovacích stání činí 837 m2 a zastavěná plocha domu je 80 m2. Na pozemku je možné parkovat s více vozy, dvě stání jsou zastřešená.

Rodinný dům pochází z r. 1966. V r. 2010 pak prošel rozsáhlou rekonstrukcí, při které došlo k odizolování základů, byla vyměněna střešní krytina (bonnský šindel), žlaby a svody, nové rozvody odpadů, kanalizace a plynu, částečně nová elektřina, vyměněna okna za nová plastová, došlo k rekonstrukci přízemní koupelny a toalety, montáži nové kuchyňské linky, velké vestavné skříni v ložnici, vstupních i interiérových dveří, zateplení půdy a v neposlední řadě byly nataženy nové omítky. V následujících letech probíhaly další úpravy vč. rekonstrukce horní koupelny a toalety, přípravy horní místnosti na novou kuchyňskou linku, výměny radiátorů, stavebních úprav sklepa, terénních úprav zahrady a vybudování parkovacích stání vč. zastřešení.

Dispozice domu nabízí dvě kuchyně, pět pokojů, komoru, šatnu v jednom z pokojů, dvě koupelny a dvě toalety. Vstup do domu je nyní společný, ale bylo by zřejmě možné vybudovat samostatný vstup pro první patro, a to přes terasu. Na oplocené zahradě je kryté posezení.

Dům je podsklepený, s podkrovím, je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Na zahradě je navíc krom okrasných stromků a keřů také studna s užitkovou vodou. Vytápění je řešeno novým plynovým kotlem (11/2016), ohřev vody přes el. bojler. V současné chvíli komín již není využíván, díky čemuž je zde možnost stavby krbu.

Dům se nachází na velmi pěkném místě s výhledem na hory. V okolí je výborná občanská vybavenost vč. autobusového a vlakového spojení.

S financováním koupě nemovitosti Vám může pomoci naše hypoteční oddělení. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Uvedená kupní cena je bez daně z nabytí nemovitých věcí.

Naše realitní kancelář doporučuje.

Cena
včetně právního servisu a zprostředkovatelské provize RK, cena bez daně z nabytí
prodáno
ev.č.201715002
KategorieRodinné domy
LokalitaKunčice pod Ondřejníkem
OkresFrýdek-Místek
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná179 m²
Plocha podlahová114 m²
Plocha pozemku917 m²
Plocha zastavěná80 m²
Plocha zahrady837 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
En. náročnost b.G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel ENB455 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
ParkováníAno
Terasaano
Sklepano
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva