Prodej podkrovního mezonetu 3+kk, 71 m², os. vl., ul. Stanislava Kostky Neumanna, Frýdek-Místek

prodáno

Hledáte atypické bydlení na okraji města? Líbil by s Vám mezonet? Preferujete lokalitu na dosah přírody (louky, lesy), ideální pro nedaleké procházky?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil podkrovní mezonet 3+kk k prodeji, v osobním vlastnictví, na ul. Stanislava Kostky Neumanna ve Frýdku-Místku, který se nachází v zatepleném bytovém domě.

Byt o velikosti 71 m² podlahové a 104,57 m² užitné plochy vznikl propojením bytové jednotky 1+1 u místěné v prvním patře domu a výše položenou půdou.

Rekonstrukce se datuje ke vzniku samotného mezonetu, tedy více než 10 let zpětně. Byt již má rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody a odpadů v plastu, plastová okna v kombinaci s dřevěnými střešními okny, zděné koupelnové jádro. Podlahová krytina je v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby. Vytápění i ohřev vody je vyřešeno plynovým kotlem (z r. 2018), navíc se s v koupelně nachází elektrické podlahové vytápění.

Jedná se o zajímavě dispozičně řešený mezonet. Při vstupu do bytu se postupně nachází toaleta s koupelnou, ložnice a dětský pokoj. Po dřevěném schodišti na železné konstrukci se vchází do klimatizovaného podkroví (klimatizace z r. 2016), kde se nachází kuchyňský a jídelní kout s obývacím pokojem. Dominantou prostoru jsou přiznané dřevěné trámy a zděný krb.

Jako značnou výhodu doplním, že se v domě nachází pouze čtyři bytové jednotky a každá z nich má před domem vlastní parkovací stání. K bytu náleží dva sklepy. Za domem se nachází zahrada v současné chvíli pronajatá od města, s možností případného odkupu.

Možnost nastěhování bude nejpozději od měsíce září, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní.

Dům se nachází v lokalitě zvané Nová Osada. V okolí se nachází zastávka MHD, MŠ, ZŠ, večerka, pekárna, restaurace Hrad, tenisové kurty.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Pozn.: Omlouváme se, ale z důvodu velké odezvy ze strany zájemců o prohlídku další schůzky v termínu do konce měsíce dubna v tuto chvíli nedomlouváme. Děkujeme za pochopení.

Cena
včetně právního servisu a zprostředkovatelské provize RK
prodáno
Exkluzivní nabídka
ev.č.202117119
KategorieByty 3+kk
LokalitaStanislava Kostky Neumanna, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná105 m²
Plocha podlahová71 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Míst k parkování1
ParkováníAno
Sklepano
TopeníÚstřední plynové

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva