REZERVOVÁNO-Prodej dr. zrekonstruovaného bytu s vybavením, 3+1, 75 m2, Ostrava-Hrabůvka, ul. Horní

prodáno

REZERVOVÁNO-Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi druž. byt o dispozici 3+1, 75 m2, v městské části Ostrava-Hrabůvka, ul. Horní. Bytová jednotka se nachází v 12.NP/12.NP v domě po celkové revitalizací (nová fasáda, zateplení, plastová okna, kamerový systém, výtah aj.). Byt je prostorný, slunný s úchvatným výhledem na Ostravu.
Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, kdy k dispozici Vám bude zánovní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, moderní obývací pokoj a ložnice, dále pokoj vhodný pro zřízení např. dětského pokoje či útulné pracovny. Koupelna i toaleta jsou taktéž velmi vkusně zrenovovány.
Značnou výhodou tohoto bytu je prostorná chodba s komorou, kde můžete uschovat vše nepotřebné.
Veškeré vybavení uvedené na fotografiích Vám bude v bytě ponecháno a je již zahrnuto v prodejní ceně včetně spotřebičů a elektroniky (2x televize, myčka, pračka, lednice aj.) K bytu náleží sklepní kóje. Parkování je možné přímo před domem s dostatkem parkovacích míst.
Díky umístění v posledním, tedy 12. NP naleznete potřebné soukromí jak pro Vás, tak i Vaši rodinu, neboť na patře se nachází pouze dvě bytové jednotky.
V bezprostředním okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost (MHD, MŠ, SŠ, poliklinika, supermarket, lékárna, restaurace aj.). Byt je volný ihned k nastěhování.
Byt prozatím nelze převést do OV. Úvěr na revitalizaci bude již splacen v srpnu roku 2018, což velmi pozitivně ovlivní výši měsíčního nájemného ( - 1952,-Kč).
V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. S případným financování Vám rádi pomůžeme. Doporučuji osobní prohlídku.

Cena
včetně právního servisu a provize RK
prodáno
ev.č.201815711
KategorieByty 3+1
LokalitaHorní, Ostrava - Hrabůvka
OkresOstrava-město
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná75 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění12. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZástavbaObchodní a obytná
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva