Prodej bytu 3+1, 73,93 m2, os. vl., ul. 1. máje, Frýdek-Místek

prodáno

Hledáte pěkné bydlení v prostorném bytě s velkou šatnou?

Nabízíme vám byt 3+1, os. vl., na ul. 1. máje ve Frýdku-Místku, který se nachází ve zvýšeném přízemí / 4 revitalizovaného panelového domu.

Byt o velikosti 73,93 m2 podlahové a 78,13 m2 užitné plochy prošel před delší dobou rozsáhlou rekonstrukcí, ovšem v té době šlo jejím rozsahem o atypicky velkou rekonstrukci, při které bylo změněno i jeho původní rozložení místností. Vybouráním a přemístěním koupelny došlo k značnému zvětšení kuchyně, dále sice na úkor velikosti jedné z ložnic došlo k vybudování samostatné velké šatny s mobilním policovým systémem, ale na stranu druhou daný pokoj zůstal stále plně využitelný jako ložnice. Dále byla položena plovoucí podlaha, linoleum a dlažba, v obývacím pokoji byly namontovány posuvné dveře. Odpady jsou již v plastu, elektřina je z větší části v mědi. K bytu náleží 4 sklepy.

Při vstupu do bytu se nacházíte v delší předsíni, kde je naproti samostatná koupelna. Po pravé straně je situována toaleta, kuchyň a první pokoj. Po levé straně předsíně se nachází šatna, druhý pokoj a obývací pokoj. Každý pokoj je tedy se samostatným vstupem. Jde o velmi zdařilou rekonstrukci zaměřenou na prostor v bytě. Módní trendy se za ty roky samozřejmě změnily, ale to už je pak na uvážení nového vlastníka.

Možnost nastěhování bude od měsíce února, dle domluvy případně i dříve.

Byt se nachází nachází v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, obchody, MHD, dětská hřiště, cyklostezka, procházky kolem řeky apod.).

S financováním koupě nemovitosti Vám může pomoci naše hypoteční oddělení. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě můžete kontaktovat. Uvedená kupní cena je bez daně z nabytí nemovitých věcí.

Naše realitní kancelář doporučuje.

Cena
včetně právního servisu a zprostředkovatelské provize RK, cena bez daně z nabytí
prodáno
Exkluzivní nabídka
ev.č.201815890
KategorieByty 3+1
Lokalita1. máje, Frýdek-Místek - Místek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná78 m²
Plocha podlahová73 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
En. náročnost b.C - Úsporná
Ukazatel ENB87 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
Sklepano

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva