Prodej bytu 2+1, 55,5 m², balkón, os. vl., ul. Petra Křičky, Ostrava - Moravská Ostrava

prodáno

Preferujete bydlení nedaleko centra města, tedy v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností? Hledáte vlastní bydlení, které byste si mohli zrekonstruovat dle svých představ?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil byt 2+1 s balkónem k prodeji, v osobním vlastnictví, na ul. Petra Křičky v Ostravě - Moravská Ostrava, který se nachází ve 4. podlaží / 4 revitalizovaného panelového domu bez výtahu.

Byt o velikosti 55,5 m² podlahové a 59,3 m² užitné plochy je v původním stavu, s částečným umakartovým / zděným jádrem, starší kuchyňskou linkou, podlahovou krytinou v kombinaci dřeva, PVC a dlažby, již nevyhovující hliníkovou elektroinstalací (špatný stav), ovšem okna jsou plastová. Je tedy vhodný pro rekonstrukci dle moderních trendů. Vytápění i ohřev vody je řešen dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy.

Jedná se o velmi dobře dispozičně řešenou bytovou jednotku s prostornou ložnicí a větším obývacím pokojem. Samostatná kuchyň je o něco menší velikosti, ovšem stále nabízí dostatek místa pro větší rohovou kuchyňskou linku na míru. Při vstupu se v předsíni po pravé straně postupně nachází toaleta s koupelnou, kuchyň a ložnice, po levé straně chodby (naproti ložnice) je obývací pokoj s balkónem a výklenkem, který obvykle slouží jako jídelna, pracovna nebo se z něho vytváří šatna. Nový majitel jistě ocení, že všechny místnosti jsou neprůchozí. K bytu náleží dva zděné sklepy.

Byt je k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

Ulice Petra Křičky patří mezi žádanou a vyhledávanou lokalitu kvůli svému umístění, s výbornou občanskou vybaveností v okolí (blízkost nákupního centra Nová Karolína, MHD, ÚAN, MŠ, ZŠ apod.).

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
včetně právního servisu a zprostředkovatelské provize RK
prodáno
Exkluzivní nabídka
ev.č.202117277
KategorieByty 2+1
LokalitaPetra Křičky, Ostrava - Moravská Ostrava
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná59 m²
Plocha podlahová56 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Výtahne
Balkónano
Sklepano

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva