Prodej bytu 2+1 s lodžií v os.vl.,66,48 m², ul. J. Opletala, Frýdek-Místek

prodáno

Hledáte prostornou 2+1 v os.vl. v klidné lokalitě přesto v blízkosti centra, kterou si chcete sami zrekonstruovat? Nechcete už prožívat revitalizaci domu a nepořádek kolem něj?

Právě vám exkluzivně nabízím takovýto byt o rozloze 66,48 m² užitné a 58.77 m² podlahové plochy, který se nachází v 5/6 patře kompletně revitalizovaného panelového domu na ul. J. Opletala ve Frýdku-Místku.

Před léty zde byly udělané plovoucí podlahy, jinak je byt v původním stavu. Prostorná je nejen kuchyň, ale i pokoje a předsíň. Výhodou jsou samostatné a neprůchozí pokoje, v předsíni lze vybudovat šatnu, pracovnu, probouráním do obývacího pokoje i spací prostor. Z lodžie, která se nachází v jednom z pokojů je výhled na mateřskou školu a do zeleně.

Při kompletní revitalizaci domu byla využita možnost vybudování bezbarierového bydlení, což přivítají nejen tělesně hendikepovaní, ale i maminky malými dětmi.
Jedná se o lokalitu s velmi dobrou občanskou dostupností a vybaveností (škola, školka, MHD, obchod, fitnescentrum atd.) 800 m od náměstí Svobody v Místku.
Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Nemovitost není zatížena zástavním právem ani věcným břemenem. Zajistit můžeme nejen koupi, ale rádi pomůžeme i s financováním koupě nemovitosti odborníkem s dlouholetou praxí. K dispozici ihned po vyřízení formalit.

Cena
+ daň z nemovitosti, včetně právního servisu
prodáno
Exkluzivní nabídka
ev.č.201916202
KategorieByty 2+1
LokalitaJ. Opletala, Frýdek-Místek - Místek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná66 m²
Plocha podlahová58 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
En. náročnost b.D - Méně úsporná
Ukazatel ENB125 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 148/2007 Sb
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva