Prodej bytu 2+1, os. vl., 55,68 m2, ul. Mozartova, Frýdek-Místek

prodáno

Hledáte pěkné bydlení k okamžitému nastěhování, které je již po větší rekonstrukci? Chtěli byste bydlet spíše na okraji města, ale mít přitom vše poblíž? Navíc se Vám líbí místa plná zeleně v klidných lokalitách?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil k prodeji byt 2+1, os. vl., na ul. Mozartova ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 2. podlaží / 8 revitalizovaného domu.

Byt o velikosti 55,68 m2 podlahové a 58 m2 užitné plochy prošel před několika lety částečnou rekonstrukcí - částečná nová elektroinstalace, odpady v plastu, bezpečnostní vstupní i interiérové dveře, zděné koupelnové jádro se sprchovacím koutem, kuchyňská linka vyrobená stolařem na zakázku, nové linoleum v kuchyni a předsíni, dlažba v koupelně, velká vestavná skříň, plastová okna. Vytápění i ohřev vody je řešeno dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. V obou pokojích zůstaly původní dřevěné parkety a také elektrické rozvody v hliníku.

Dispozice tohoto bytu patří mezi nejlepší v našem městě. Při vstupu se v předsíni po pravé straně postupně nachází toaleta s koupelnou, kuchyň a ložnice, po levé straně chodby (naproti ložnice) je obývací pokoj s výklenkem, který obvykle slouží jako jídelna, pracovna nebo se z něho vytvoří šatna. K bytu náleží dva zděné sklepy.

Ulice Mozartova patří mezi žádanou a vyhledávanou lokalitu kvůli svému umístění, s výbornou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, obchody, MHD apod.), s možností procházek po vybudované nedaleké cyklostezce podél řeky.

Pokud byste potřebovali pomoci s financováním koupě, rád Vám doporučím našeho úvěrového specialistu Ing. Aleše Bogocze s 12 letou praxí v oboru hypoték.

Jestliže Vás tento byt zaujal, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
včetně právního servisu a zprostředkovatelské provize RK
prodáno
Exkluzivní nabídka
ev.č.202016838
KategorieByty 2+1
LokalitaMozartova, Frýdek-Místek - Místek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Plocha podlahová55 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
En. náročnost b.B - Velmi úsporná
Ukazatel ENB66 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
Výtahano
Sklepano

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva