Prodej bytu 1+1, 44,32 m², os. vl., zahrada, ul. Jaroslava Haška, Frýdek-Místek

prodáno

Hledáte jednopokojový byt se zahradou? Líbilo by s Vám bydlet na okraji města? Preferujete lokalitu na dosah přírody (louky, lesy), ideální pro nedaleké procházky?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil byt 1+1 k prodeji, v osobním vlastnictví, na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku, který se nachází v přízemí menšího bytového domu.

Byt o velikosti 44,32 m² podlahové a 59 m² užitné plochy prošel před více než 10 lety celkovou rekonstrukcí zahrnující novou elektroinstalaci, rozvody vody a odpadů v plastu, vyzdění koupelnového jádra, pokládku podlahové krytiny (kombinace dlažba a PVC), sádrokartonové podhledy, omítky, dřevěná okna, vstupní a interiérové dveře, vestavné skříně, nyní již zánovní kuchyňskou linku s troubou, varnou deskou, digestoří a myčkou. Vytápění i ohřev vody je vyřešeno vlastním starším plynovým kotlem, navíc se s v předsíni a koupelně nachází plynové podlahové vytápění. I když nejde o novou rekonstrukci, byt stále působí pěkným, čistým a udržovaným dojmem, v tzv. chatovém stylu.

Jedná se o velmi dobře dispozičně řešenou bytovou jednotku z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje. Při vstupu do bytu se postupně nachází koupelna, z předsíně se pak vchází do kuchyně, a dále do pokoje. K bytu náleží větší sklep (14,7 m²).

Jako značnou výhodu doplním, že se v domě nachází pouze čtyři bytové jednotky a každá z nich má za domem vlastní zahradu. K nabízenému bytu patří oplocená zahrada (113 m²) s menší pergolou a dekorativní skalkou, kde je možné trávit volný čas.

Dům se nachází v lokalitě zvané Nová Osada. V okolí se nachází zastávka MHD, MŠ, ZŠ, večerka, pekárna, restaurace Hrad, tenisové kurty.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Cena
včetně právního servisu a zprostředkovatelské provize RK
prodáno
Exkluzivní nabídka
ev.č.202117132
KategorieByty 1+1
LokalitaJaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná59 m²
Plocha podlahová44 m²
Plocha zahrady113 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
Sklepano
TopeníÚstřední plynové

Kalkulačka hypotéky

Cena

Počet let

Úrok

Měs. částka

Vyřídit financování

Výpočet je pouze orientační

Kontaktujte nás

Jméno

Příjmení

E-mail

Telefon

Zpráva